• fullslide1
  Veelzijdige installaties
  vakwerk
 • fullslide1
  Slimme koeloplossingen voor dataruimtes van klein tot groot
  Maatwerk
 • fullslide1
  Teamwerk
  de kracht van teamwerk

Alles onder 1 dak


APAC is een krachtige combinatie van 3 ondernemingen en is de specialist in koeling van datacenters en computerruimtes. Of het gaat om de verkoop van apparatuur, verhoogde vloeren of service & onderhoud. APAC is al meer dan 25 jaar uw partner.

icoon apac

Airconditioning

APAC Airconditioning is dé specialist in de Benelux als het aankomt op het koelen van computerserver- ruimtes en grote datacenters.

icoon apac

Services

In APAC Services vindt u een specialist voor al uw koeltechnische klimaatinstallaties. Of het nu gaat om een eenvoudige airconditioning of een complete installatie: wij bieden een keur aan serviceovereenkomsten en maatcontracten.

icoon apac

Raised Floors

APAC Raised Floors is dé specialist op het gebied van computervloeren, verhoogde vloeren en beveiligde computerruimtes. Maar ook zijn onze toepassingen te vinden in de nieuwbouw en renovatie van kantoren.

Persoonlijke en betrouwbare dienstverlening

APAC Airconditioning is dé specialist in de Benelux als het aankomt op het koelen van computerserver-ruimtes en grote datacenters. APAC beperkt zich niet alleen tot het leveren van de apparatuur, maar kijkt verder. APAC heeft zowel op koel- als regeltechnisch gebied een aantal slimme technieken ontwikkeld waarmee nog meer energie bespaard kan worden.


De mensen van APAC kennen uw branche door en door en anticiperen slagvaardig op branchespecifieke ontwikkelingen. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van koeling van datacenters.

Persoonlijke en betrouwbare dienstverlening

Producten


APAC werkt met Climaveneta producten. Deze Italiaanse high-end producent levert een breed scala aan producten die uitblinken in energie-efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid.