DuurzaamheidDuurzaamheid bij APAC

Duurzaamheid is geen trend, het is onze toekomst. APAC is al jaren een maatschappelijk betrokken onderneming die zich bewust is van haar rol als werkgever, opdrachtnemer en opdrachtgever. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) onderdeel van ons dagelijkse beleid.

 

People, Planet en Profit

Bij APAC zijn wij altijd op zoek naar een juiste balans tussen People, Planet en Profit. Mensen staan bij ons hoog in het vaandel.
We vinden het belangrijk dat we op een plezierige, efficiënte en gezonde manier met elkaar samenwerken aan het succes van onze onderneming. Steeds vaker blijkt dat de balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als onze samenleving.

 

CO2-Prestatieladder en ISO 14001

APAC werkt conform de richtlijnen van ISO 14001 en heeft in januari 2014 het certificaat behaald. Dit geldt ook voor de CO2-Prestatieladder. APAC kiest voor invoering van de CO2-Prestatieladder van SKAO en heeft januari 2014 niveau 3 van de Prestatieladder behaald. Elk jaar wordt er een audit gedaan door de overkoepelende instanties zodat APAC elk jaar weer voldoet aan alle eisen behorend bij de ISO 14001 en de CO2-Prestatieladder.
Belangrijker vinden we dat onze organisatie daadwerkelijk inhoudelijk met duurzaamheid omgaat, vanuit een dieperliggende overtuiging.

 

Duurzaamheid in onze projecten

Wij zien het ook als onze taak om de klant de beste informatie en voorlichting te geven over zijn toekomstige energieverbruik.
APAC ontwikkelt energiezuinige alternatieven en beveelt steeds de beste mogelijkheden aan. Door toepassing van een slim ontwerp van de installatie, energiezuinige apparatuur en componenten, maar ook door degelijk onderhoud, kan de CO2-emissie aanzienlijk worden verkleind.